Faldarar


Ind imellem taber jeg salat skålen
"Indimellem taber jeg salatskålen"

Átta ung, ið siga frá hvussu MS hevur ein stóran leiklut í teirra lívið. Tey tosa um fleiri evnir í lívinum hjá ungum so sum: Vinir, partnara, sex, børn, útbúgving, arbeiði, framtíðina…


Ymiskir talgildir bóklingar frá Scleroseforeningen.


Sclerose Kort Fortalt.pdf  
Når du har fået stillet diagnosen multipel sclerose, er der mange informationer om sygdommen og behandlingen, som du skal forholde dig til. Denne folder kan hjælpe dig med at få et overblik over, hvad sygdommen sclerose er, hvordan den kan behandles, og hvilken hjælp du kan få fra Scleroseforeningen. Sclerose er en kronisk sygdom, og i begyndelsen kan det være svært at forholde sig til at skulle leve et helt liv med sclerose. Det er en vedvarende proces, som kan kræve en del omstillinger, men efterhånden opnår langt de fleste både en fortrolighed med sygdommen og en god livskvalitet.

Sclerose i familien.pdf  
Denne folder henvender sig til dig, der er tæt på et menneske med sclerose. I er måske ægtefæller, nært beslægtede, gode venner eller kolleger. Uanset hvilken nær relation, du har til en person med sclerose, kan dens følger få konsekvenser for jeres forhold. Folderen vil give dig en række gode råd som pårørende og hjælpe dig med at få et overblik over, hvad sygdommen sclerose er, hvordan den kan behandles, og hvilken hjælp du kan få fra Scleroseforeningen.